Amikor azt hiszed, olyan okos vagy

Úgy jártam, mint Döbrögi

 

Okos akkor lehetsz, ha már elmúlt…

 

Április végén rám tört, egyféle megszállottság. Jól éreztem magam a bőrömben, minden tekintetben. Fejembe vettem, hogy kipróbálom magam, mint melós, hogy bírom e a gyűrődést.

Próbáltak lebeszélni, de beszélj egy kutyához disznóvágáskor…

A javuló állapotom még nem engedte volna meg, hogy terrorizáljam a testem olyan hirtelen, de akkor nem érdekelt. Külföldön vállaltam munkát és nem is valami könnyűt, hanem mély víz volt.

Ott fittnek kell lenni minden tekintetben. Még az egészségesek is elfáradnak. Te meg ott vagy medence és csípőlapáttörés és csontödéma után, mint a nagyok.

Két munkahét után úgy döntöttem nem megyek vissza, mert éreztem baj van. Nagy terhelésnek tettem ki a csípőmet és már kezdődő stádiumban volt az ödémám.

Hogy mindenképpen megakadályozzam a hétfői visszautat, elláttam magam alkohollal is, amit már jó ideje nem fogyasztottam. Nem volt elég bajom, hát bevonzottam még egy pár napos másnaposságot is.

A múlt szekerén ültem, ami nagyon rázós és kellemetlen volt. Amikor rájössz, hogy hibát követtél el, jobb azt azonnal tudatosítani, beismerni. Nem volt nehéz.

Visszasüllyedtem egy szintre, ahonnan most mászok ki, újra. Az égiek megadták nekem ezt a lehetőséget, ezt a készítményt és én képes voltam figyelmen kívül hagyni az állapotomat, és a marha agyamra hallgatni.

Egy hónapot sikerült elveszíteni az életemből, ami már kezdett egyre jobbra fordulni. Mára jobban vagyok.

Még februárban megfogadtam, hogy ajánlani fogom a “Cuccot” mindenkinek, akit érdekel, mert páratlanul jó hatással van rám és azokra is akik elhitték nekem, hogy ez így van.

Most pedig elpocsékoltam egy hónapot, holott ez idő alatt is jó néhányan, már használhatnák. Ha eltűnsz a színről, még nem áll meg az élet, csak a dolgok alakulnak másképpen.

 

Ezt a mellékvágányra való lépésemet a sors úgy jutalmazta, mint Ludas Matyi a Döbrögit. 3x. Egyszer csak benő a fejem lágya.

 

Annyira azért negatív nem vagyok, csak kiírtam magamból, mert egy blog erre is jó. Na meg azért van.

 

érezd jól magad

 

Üdv Minden Földlakónak

Nagy Attila

 

 

Ha téged is érdekel, lépj velem kapcsolatba az űrlap segítségével:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Találatok: 7

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny