Akkorát ütött, hogy a fele lecsüng!

dns-spiral, kapszula

Akkorát ütött, hogy a fele lecsüng, és még ott lóg!

 

kapszula
A mai utolsó szem

Hihetetlen dolog történik velem két hete! Olyasmire találtam, hogy megáll az eszem, és ácsorog. Találkoztam már egy-két dologgal, de még ilyennel nem!

 

Egyszerűen fogalmazva, a csípőprotézis műtét helyett, egyéni porcépítést.

Ez az írás, az elmúlt két hét összefoglalója. Ez alatt a 2 hét alatt, akkorát javultam minden tekintetben, mint egy autó, ami nagy szervizen esett át, becsületes lelkes szerelők jóvoltából.

Amikor elkezdtem szedni ezt a terméket, hittem benne. Nem vettem félvállról. Egy ilyen súlyos balesetet nem lehet félvállról venni, amibe majdnem belehalsz.

Mélypont
Mélyponton

A lábadozásom ideje alatt, sokszor élni sem volt kedvem, olyan állapotban. Olyan voltam sokszor, mint egy fáradt, sikertelen aranyásó.

Most viszont visszatért az életkedvem, és nagyon is élni akarok.

Úgy gondolom, eleget szenvedtem már ahhoz, hogy tudjam tisztelni az egészséget és az életet. Ma már szerelmes is lettem egy kolumbiai művésznőbe, ami egy jó dolog! 🙂

A kutyát nem érdekli, hogy ez csak olyan Plátói dolog, de régen nem tapasztalt érzéseket generált bennem a lénye. Ez pedig nagyon feldobott.

Azt éreztette velem, hogy vegyem komolyan a dolgokat ( de nem annyira 🙂 ). Jó érzés, nem tagadom!

Két hét múlva elmegyek röntgenre. Ha a felvételt összehasonlítom a korábbival, és változást mutat jó irányba, akkor kérek még halasztást a műtéthez.

 

Igaz, még nem kaptam időpontot, így halasztani is lehet. Amikor valami nem fáj, akkor az gyógyul. Igen, gyógyul!

 

Tehát, mindennek, mindenkinek, az Univerzumnak és az egész Világegyetemnek hálás vagyok, hogy ezt a terméket elém tették, és így hat!

 

kapszula

 

 

Üdvözletem minden Földlakónak!

Nagy Attila

Facebook >>>

Üzenj nekem E-mail-ben >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Találatok: 0

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny