A Te kívánságod a Te parancsod 1-2

kerd es megadatik

Létezik egy könyv, amelynek a címe: Kérd és megadatik. A kategóriájában talán ez a legjobb, leghatékonyabb.

Amennyiben az ember “felfogja” és alkalmazza, akkor nagyon tud működni. Ez a könyv még nem jelent meg akkor, amikor a benne lévő tanításokat először 1994-ben, tudatosan alkalmaztam, sikerrel.

Egy Agykontroll tanfolyam után történt. Éppen nem volt munkám és házat építettem akkoriban. Szóval úgy gondoltam, szerzek egy külföldi állást mihamarabb.

Alkalmaztam egy technikát, és három hét múlva már kint dolgoztam Münchenben, egy két éves szerződéssel a zsebemben. Akkoriban nem volt egyszerű kijutni.

Elkezdtem a napi robotot, de autóm nem volt. Benyelte az épülő házam azt is. Újra “elővettem” a bevált technikát.

Kb. másfél hét múlva, egyik reggel a német kollégám kérdést tett fel: – érdekel egy BMW? Mire én: – mennyi? Újra kérdezte: – érdekel egy BMW? Mire én: – mennyi?

Ezt eljátszottuk párszor, mire azt mondtam igen. Megadott egy helyszínt Dachauban, egy sörkertet, ahol meg kellett jelennem. Ott volt a tulaj és a bömös. Egy 732-es BMW.

Nagyon egyben volt. Kérdezte érdekel-e? Kérdeztem mennyi? Azt mondta, két láda sör az ára. Fizessem be a sörkasszájukba és lepapírozzuk.

Kérd és megadatik. Megadatott! Hazahoztam, magyar rendszám, vizsga stb. A vizsgán úgy átment, hogy nem kellett hozzányúlni. 200 ezer km-t nyomtam bele és soha semmi baja nem volt.

Az Univerzum ajándéka volt. ( Azért kaptam meg olcsón, mert akkoriban új katalizátor törvény jött be németbe, és sokba került volna a tulajnak a csere )

Nem ez az egészben a lényeg. Hanem, hogy működik! Azután jöttek jobbnál jobb könyvek, de a “Kérd és megadatik” toronymagasan veri az összeset, szerintem.

Ahogy az összes hálózatépítőnek szüksége van a Pure Leverage adta technikai megoldásokra, úgy minden embernek szüksége van a “Kérd és megadatik” adta megoldásokra.

Aztán itt van ez az ember Kevin Trudeau. “Véletlenül” rátaláltam néhány éve a Youtube-n és elmondja a könyvet szóban.

Nagy József, Kállai Éva párja lefordította Kevin 14 CD sorozatát, amiért nagyon hálás vagyok és hálás lehet mindenki, aki hallgatja és megérti.

Belinkelek ide két videót a 14-ből. A többit egy másik oldalon folytatom, és így tovább. Érdemes rá időt szakítani. Nagyon megéri!

Üdv,
Nagy Attila

Találatok: 69

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny