A módszer ami felforgatta a gubómat

begubózva

A módszer ami felforgatta a gubómat

 

Már nyugton merem állítani, hogy ez a módszer, amit alkalmazok tökéletesen alkalmas arra, hogy segítsen nekem.

 

Persze másoknak is, mert emberek vagyunk, emberi testben. Nekem az elmúlt egy hónapban teljesen felforgatta az addigi, “begubózott”, “nyalogatomasebeimet” életformámat.

Ha olvasod a blogomat rendszeresen, akkor tudod hol kezdtem és azt is (az írásaim alapján), hol tartok most, röpke egy hónap alatt.

 

Tegnap találkoztam valakivel, akivel már pár hónapja nem, és teljesen le volt döbbenve. Éppen a boltból sétáltam haza és akkor találkoztunk.

 

A múltkor még alig bírtál beülni az autódba, most meg itt sétálsz, mint valaki akinek kutya baja, mondta.

Gondolhatod mit éreztem? Jól esett. A legjobb a saját tapasztalás, de amikor más is észreveszi, mert nem lehet nem észrevenni, az egy jó érzés.

 

Kérdésére elmondtam, hogy találkoztam egy módszerrel, egy olyan metódussal, ami igazán jól működik, ahogy azt a mellékelt ábra is ragyogóan mutatja.

 

Hát ezért nem győzködök én senkit arról, hogy ez milyen jó, és mennyire működik, mert nem kell. Látják, látszik, és annyi elég.

Függetlenül ettől, írom ezt a naplót, hogy elmondhassam másoknak is akit érdekel. De az sem érdekel, ha nem érdekli.

 

Én elfogadok mindenkit olyannak amilyen. Ha kékre festi a haját és egy zsákban ugrál az utcán, akkor is elfogadom. Olyan amilyen. Közöm,  nulla!

 

Számomra a saját élményeim a fontosak, és ez így van. Amikor megkérnek valamire és tudok segíteni, szó nélkül megteszem.

Annyira önző azért nem vagyok, de a prioritás az nálam van. Amit tudok megteszek, ami pedig túlmutat a lehetőségeimen, azt nem.

 

Továbbra is arra kérlek, hogy oszd meg másokkal a weboldalam, mert valaki várja ezt a metódust, vár egy megoldásra, ahogy én is vártam és kerestem.

Megtaláltam és ez a lényeg. Mivel a Föld nevű bolygó csapatában játszunk mindannyian, segítsünk egymásnak azzal, hogy átadunk információt!

Ha pedig már van a módszerünkkel kapcsolatban tapasztalatod, azt is oszd meg. Kattints ide! Az is fontos lesz másoknak.

Legyen erősen örömteli napod!

 

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

Kapcsolat Facebook >>>

 

 

Üzenj nekem E-mail-ben >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

 

 

Találatok: 6

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny