A léböjt kötelező lett

Jött egy megérzés

Tegnap este felszólítottak!

 

Léböjt! Szólalt meg egy hang a fejemben tegnap este! Léböjt, miközben relaxáltam. Léböjt, mielőtt elaludtam. De nem tudtam addig elaludni, amíg a kis Luciferrel a vállamon, aki súgott, hogy ugyan már… ki nem egyeztem.

Rendben, holnap tartok egy vizes napot! Csak vizet iszok, bár a tegnapi húsleves még ott hasal a hűtőben, de szerintem nem nagy gáz. Nem hagyhatom megromlani.

Ma pedig újabb ötleteim támadtak! Mi van, ha lenyomok egy rendes 6 napos léböjtöt? Hát olyant már régen csináltam, és jó volt.

Az első két nap nagyon kemény. A harmadik napon már nem vagy éhes. Akkor szoktam elkezdeni a citromos vizet vedelni. A többi nap, csak úgy eltelik.

Persze, ez úgy működik a legjobban, ha nem vagy otthon, hanem elmész egy társasággal egy messzi vidékre. Akkor és ott, egy a cél és lehet egymást támogatni.

Emlékszem amikor véget ért egy ilyen tábor, és vezettem hazafelé, különféle látomásaim voltak. Olyan, mint szalonna, kolbász, sült oldalas, hurka stb.

Nem tévedt oda semmilyen folyékony halmazállapotú kaja, mint leves, ilyesmi. Itthon sokkal másabb a helyzet. Kell egy vastagbél tisztítás. Nekem a legjobb és leggyorsabb cucc erre a keserűsó.

Fél liter vízbe egy evőkanállal és egy-két óra múlva, már meg is muszáj rohamozni a WC-t. Azonnal félbe kell szakítani mindenféle tevékenységet, és futás. Ha nem azt teszed, erősen megbánod. Nem érdemes szarakodni!

Most 9 óra múlt, amikor ezt írom, és már 2 liter víz lement, amiből egy fél liter a keserűsó-mix volt. Ha én ezt tegnap rendesen megtervezem, akkor kihagytam volna azt a két db cseresznye paprikát.

Nem mosolyogtam, mert nem lett volna amúgy sem őszinte. Ha a mai napot kibírom csak vízzel, akkor talán holnap is folytatom. De az még a jövő. Most kell helytállnom.

Szóval drukkolok magamnak. Ha véletlenül jönnek a hallucinációk, elhagyom a házat egy sétára. ..folyt. köv.

Köszönöm, hogy elolvastad és örömmel veszem ha szorítasz nekem!

Legyen erősen örömteli napod!

Attila

 

Találatok: 16

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny