A jó bornak, nem kell cégér jelentése

A jó bornak, nem kell cégér

a jó bor

A jó bornak, nem kell cégér

 

A jó bornak, nem kell cégér! Szeptember utolsó napja van. 465 nap óta alkalmazom ezt a kapszulát. Ezt a “Cuccot”. Ahogy a jó bornak sem kell cégér, ennek a cuccnak sem.

A saját, és a mások tapasztalatait ismerve, könnyű rájönni, hogy ez működik.

Ellentétben más, óriásplakátos, médiás agymosásokkal szemben, ezt nem reklámozza senki, csak történeteket osztanak meg. Én is, immáron másfél éve.

A reklámok agymosó erejének hála, már szinte mindenki vett valami gagyi cuccot, amiről kiderült, hogy semmirevaló! Én is vettem, többször is.

De annyit, és annyiszor, még semmiből sem rendeltem, mint a cuccból. Vajon miért? Mert működik.

Azt asztmások eldobálják a pipájukat, én a mankómat dobtam a sarokba és még sorolhatnám mi mindenben segít, holott nem is gyógyszer.

Erre van egy privát csoportunk a Facebookon, ahol megosztjuk egymás közt a tapasztalatainkat. Mindig nagy örömmel olvasom az újabb és újabb pozitív eredményeket.

Oda csak olyanok kerülnek be, akik úgy döntenek, hogy kipróbálják és hosszú távban gondolkoznak.

Olyan 25 évvel ezelőtt németben dolgoztam, és megtanultam valamit. Házat építettem éppen, és minden fillérre szükség volt. Még autóm sem volt akkor.

Egyik nap a német kollégám megkérdezte: – Érdekel egy BMW? Én rögtön azt kérdeztem, milyen, mennyibe kerül, hány lóerős, milyen színű és a többi.

Közben tele voltam félelemmel, mert egy 1200-as Ladát még el mertem hinni, vagy max egy Opelt, de egy BMW-t soha. Az meghaladta az akkori hozzáállásomat.

Az járt a fejemben, hogy a kész legyen a ház, és ne luxusautóra költsem a nehezen megkeresett külhoni pénzem.

A kollégám aznap sokszor megkérdezte, hogy érdekel egy BMW? Már azon tűnődtem, hogy hozzávágok egy nagy kalapácsot.

Munka végeztével, újra megkérdezte, amire azt válaszoltam: – Igen! Rendben, mondta. Holnap szombat és gyere el ide, és megadta a címet.

Elmentem metróval. Ott találtam magam egy sörkertnél, amiből németben van gazdagon. Ők, Bayern München szurkolók voltak. Németek és nagyon szerették a sört.

Bemutatott a sörkert tulajának, akié a BMW is volt. Megkérdezte, hogy Te vagy az akit érdekel a kocsi? Ja, feleltem.

Kimentünk a parkolóba, ahol ott állt egy indigó kék 728 i-s nagy bömös! Még jobban megijedtem és, már sajnáltam a metró és a schnellzug jegy árát.

Kinyitotta a kocsit, mondta üljek be nézzem meg, ilyesmi. Remegő kézzel felnyitottam a motorháztetőt. A kallantyút alig találtam meg. Idegállapotban voltam!

Egy 9 éves kocsi, 6 henger, 200 ló, és egy ideges falusi néztek akkor szemben. A tulaj megkérdezte: – Na tetszik, érdekel?

Én megkérdeztem mennyibe kerül, félénken!? Ő erre újra megkérdezte: – Érdekel? Na, mondom már ez is kezdi!

Gondoltam, legyen aminek lennie kell, és rávágtam: – Igen! Ő erre azt mondta, rendben, akkor menj be a sörkert kasszájához, fizess be két láda sört a csapatnak, és tied az autó, addig kihozom a papírjait!

Lefagytam, mint a mamutok a jégkorszak kezdetekor! Igaz, nekem csak rágó volt a számban. Olyan 15 percen belül, tulajdonosa lettem, egy BMW-nek!

Hazahoztam lepapíroztam és 3 évig hajtottam, és soha semmi baja nem volt. Csak gumi kellett rá és olajcsere, és az alap dolgok.

Azután minden két hétben ingyen jártam haza, mert voltak utasaim, akik velem jöttek. Kifizették a benzint, de még volt némi nyereségem is. Hihetetlen, de igaz!

Ezt a történetet azért írtam le, mert a kapszulákkal is így vagyok. Aki érdeklődik nálam, attól megkérdezem, hogy érdekli-e komolyan!?

Ha a színe, a szaga, az alakja, az ára, az összetevői érdeklik, elmondom egyszer. Azután ő dönt. Ha nem válaszol, vagy tovább érdeklődik, nem érdekel.

Vagy tud valaki dönteni, vagy nem.

Aki igent mond, kap egy “BMW”-t, aki agyal arra nincs időm. Amit agyonreklámoznak az vagy jó, vagy nem. Zsákbamacska.

Amikor azt írom ezen a weboldalon 2019-02-21 óta, hogy ez jó és hatékony, azt vagy elhiszed, vagy nem. Rád bízom.

Mikorra megcsinálod a saját köreidet, lefutod őket, kifizetsz a konyhapénzedből százezreket és rájössz, hogy csak kútba dobott pénz volt, talán visszatalálsz ide.

Talán nem, mert a tévében, mindig van egy újabb és újabb reklám. Én csak leírok dolgokat, és ennyi!

Csak érezd jól magad!

Innen folytatom…

nagy attila

 

Baráti szeretettel, minden Földlakónak!

Nagy Attila

Csak kattints ide, és írhatsz is emailt! >>>

Facebook>>> 

 

Üzenhetsz itt is, vagy nem!

     

    Találatok: 101

    Facebook hozzászólás

    Author: fenyleny