A hír magával ragadott, mint egy cunami!

tsunami

 

A Cunamiról tudjuk, hogy tarol!

 

Engem is letarolt a hír, amikor megtudtam!

 

Szedem a “cuccot”, napról napra egyre jobban vagyok, de egyvalamit nem vettem azonnal észre, csak amikor beszóltak, VÉGRE! Találkoztam valakivel, aki mondta, hogy örül amiért mankó nélkül lát engem, meg jól nézek ki stb. Amikor azt mondta, de már vigyázz a vonalaidra, ne hízz többet, az kemény volt!

Hirtelen jött és fájt ez a szeretetből jövő beszólás. Úgy éreztem magam, mint abban a bizonyos versben a kutya, akinek a gazdája lebukott és rajta töltötte ki a bosszúját. Valahogy így szól: – …és a grófnő, hogy így leplezze zavarát, fordulásból seggbe rúgta, legkedvesebb agarát! 🙂

A váratlan felismerések, nagy fordulópontot hoznak az életbe amikor belassulsz. Ugye az nem lehet véletlen, hogy pont a beszólás után kaptam egy olyan infót, hogy a “cucc” felgyorsítja más, de minőségi táplálék kiegészítők felszívódását is, beleértve a testsúlycsökkentő programokat is!

Ekkor visszamentem fejben az időben 13-14 évet, amikor fogyasztottam olyan minőségi termékeket. Jók is voltak, fogytam is de mindig külföldön csavarogtam, így nem szedtem folyamatosan, ezáltal a várt siker is elmaradt.

Ezek a termékek olyan nagy cég termékei, amik a piacon vannak évtizedek óta, mert jók a termékeik, mert én is tapasztaltam. Kivéve azokat a kenceficéket, amiket a hölgyek használnak zömmel.

Tehát, a felismerés az volt (ami nem az enyém), és döntés meghozatalára kényszerített a “beszólás” és az infó. Magyarul, aki szedi a “cuccot” és fogyni akar, az meglepően gyors eredményt fog elérni, ha beépíti mellé a profi, de lassabban működő testsúlycsökkentő programot.

Aki pedig már használ valamilyen minőségi és jól működő testsúlykontroll programot, és gyors eredményt akar, mert itt a nyár a nyakunkon, annak szednie kell hozzá a “cuccot”!

Nem kéne már leírnom, de megteszem. Aki fogyni szeretne, tartósan, jo-jo kihagyásával, annak erősen ajánlott mindkét verzió. Ha te ebben a kategóriában vagy, keress meg most! Segíthetek hozzájutni a megfelelő infókhoz.

Belegondoltam mélyen. Amikor bemegyek túlsúlyosan egy cipőboltba, miért azokat a cipőket keresem, amiben nincs fűző? Azért, mert dagad a fejem, mire bekötök egy cipőfűzőt. Ezek a bedugós cipők szerintem direkt fogyni vágyóknak készültek, mert olyan ronda némelyik, ha ingyen adnák se kéne.

Tavaly, még ödémásan 133 kilómmal bementem egy kínaiba, hogy átmenetileg legyen pár váltás pólóm. Vettem is vagy 3-4 Pa-Dö-Dö-s pólót és közben égtem, mint a rongy amikor az eladó udvariasan megkérdezte, milyen méretben szeretném? Sok XL-est csókolom! Jobb amikor évről évre, marad a méreted!

Éppen ezért kapcsolatba léptem egy tanácsadóval, és rendeltem egy havi terméket. Aki ismeri, az tudja. Reggel és este egy lötty+a kapszulák és a vitaminok. Délben azt eszel, amit akarsz. A löttytől nem leszel éhes 5-6 órán keresztül. Ezt tudom, mert anno tapasztaltam. Aki nem ismeri, az pedig forduljon hozzám.

Osztottam szoroztam, mert ez is pénzbe kerül. A 28 napi adag+a pirulák talán még kevesebbe kerülnek, mintha “normálisan” kajálnék. Ettől ráadásul fogyok, jobban érzem magam, mert elkerülöm azt a rengeteg méreganyagot, amit megveszek a boltokban. Arról nem is beszélek, hogy nem kell gyógyszereket szednem.

Tavaly 3 hét alatt 53 kilót adtam le. Túléltem, semmi bajom nem lett. Egyedül vezettem haza ezer km-t a kórházból. Most 90 napot adtam, hogy leadok 25 kilót, akkor mi bajom lehet? Úgy is sokkal hamarabb lemegy, mert nálam a “cucc”! A gyorsító, ami segít elkerülni a legközelebbi fájó beszólást!

Nekem ez jött ki, és hiszek azoknak akik használják a “cuccot”, mert semmi érdekeltségük nincs semmilyen testsúlykontrollos termékben. Csak infókat osztunk meg egymásközt, ahogy a klubtagoknál megszokott. Az egyszeri 14 dolláros klubtagsági, már ezért megéri.

 

Be szeretnél kapcsolódni? Együtt könnyebb!

Ha írsz és kéred, megosztom veled az infót, amit tudok.

érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

Találatok: 1

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny