A hatodik napon

egészség

A hatodik napon

 

Amikor részt veszel egy alternatív kezelésen, az egészséged javítása érdekében, és ráhangolod magad a jobbulásra.

 

Vagy szedni kezdesz egy 100%-ban természetes alapanyagokból készült készítményt, és az egészségi állapotod erősen javul, sőt, tünetmentessé válsz,

azt hivatalosan, nem lelet gyógyulásnak vagy gyógyításnak hívni. Ilyen világban élünk.

Amikor tavaly november végén, kimentem németbe egy felülvizsgálatra, a belgyógyász prof kérdezte, szedem e a “gyógyszereket” rendesen.

Mondtam, hogy nem, mert olyan mellékhatásaik vannak, amelyek nélkül sokkal jobban érzem magam.

Volt CT, röntgen, EKG, még a lábamon is mértek vérnyomást. Akkor ez a tüdőkapacitás mérő készülék, amibe mozgásszegény életmódom mellett fújtam 5,5 litert, ami magasan az átlag felett van, csak pislogtak.

A prof azt mondta, hogy annak ellenére, hogy nem szedem a “gyógyszereket”, teljesen alkalmas vagyok a csípő protézis műtétre. Egyedül D vitamin hiányom van.

Majd összevonta a szemöldökét, elővett egy darab papírt és írt rá valamit majd ideadta. Azt mondta, hogy akkor legalább ezeket szedjem, ha már a többit nem akarom.

Azóta sem írattam fel, mert nem szeretek orvoshoz járni, mivel ott úgy szólítanak nagyon aranyosan, hogy “kedves beteg”. Ide nem fűzök kommentet.

Valahol olvastam, hogy mióta az orvostudomány ekkorát fejlődött, azóta sokkal több a beteg. Nem az orvosokat bántom, mert szükségünk van rájuk, nagyon is!

Persze nem igazán az olyanokra, mint aki kiszedte a varratomból a “cérnát” meg a kapcsokat. Főorvos volt ott a rehab intézetben, aki erősen ivott és dohányzott is.

vibracios-trenerAmikor tesztelés céljából megemelte az alsó lábszáramat, rögtön olyan érzésem támadt, mintha a vibrációs tréneremet használnám éppen lelkesen, 100-as fokozatban.

Inkább bevállaltam volna, egy laparoszkópos epekő műtétet, altatás és érzéstelenítés nélkül. Így is bennem hagyta a felét, amit a napi kötözések alkalmával, a nővérekkel szedettem ki.

Képzelj el egy 35 cm hosszú vágást, hogy mennyi kapocs meg “cérna” van egy ekkora metszésben, a műtét után! Még hetekkel később is bújtak ki belőlem.

Szóval kellenek az orvosok, csak hagyni kéne őket, hogy tanulhassák és használhassák az alternatív gyógyászat tudományát is! Ha rajtam múlna…

Soha semmi nem történik véletlenül velünk az életünkben. Mindennek meg van a maga oka és tanítása. Az úgynevezett “csodák” pedig léteznek, ha hiszed vagy nem, akkor is.

Pár napja elém tette az élet ezt a terméket, amire nagyon ráizgultam. Teljesen önállóan. Mindenféle rábeszéléstől mentesen, csak megnéztem egy videót, amiben szó volt róla.

Úgy éreztem, hogy nekem kell ez a cucc. Október óta sehonnan nem kapok semmilyen támogatást anyagilag, de még is megrendeltem egy bronz csomagot.

Ha nem vagy egészséges, akkor mi a francnak élsz? Csak nyűg vagy magadnak, és másoknak is. Az egészségünk akkor válik igazán fontossá, amikor elveszítjük azt!

A balesetemig, kutya bajom nem volt, pedig túl voltam az ötvenen néhány évvel. De az Univerzum nem hagyta, hogy csak úgy félvállról vegyem ezt az egészet.

Baleset. Pokol. Kínok. Depi. Benyelt a “sötét oldal”, mint Kaméleon a prédáját. De nem adtam fel, hiába így néztem ki amikor a kórházban az utolsó napot töltöttem.

 

elotte-utana

    2018.07.20 kórházban              2019.02.09 itthon (nem festem a hajam!)       

 

Sokkal ritkábban is borotválkoztam akkoriban, hogy kerüljem, a tükörképemmel való találkozást. Amikor WC-re, vagy zuhanyozni mentem, nem néztem a tükörbe.

Szóval, az Univerzum “látta”, hogy rendszeresen gyógyítom magam és nem adom fel, “akkor eljött az ideje, hogy meggyógyulj”, és elém tette ezt a terméket.

Minden okkal történik és nem véletlenül. A mai napot úgy hívom: “A hatodik napon”. Hatodik napja szedem a bogyót. Aki látta az azonos című filmet, tudja mire gondolok.

Szedek még vitaminokat, Liposomax C1000, B3+K2+A vitamin cseppek, B Komplex és Magnézium krém és ugye a kapszula.

Ha most letesztelném Egely György Vitalitás mérőjét, szerintem pörögne, mint egy kávédaráló! 🙂

A saját tapasztalásaim oldalon, ma is megosztom a mai érzéseimet, a mai állapotomat.

Köszönöm, hogy elolvastad!

érezd jól magadÜdv,

Nagy Attila

 

Amennyiben érdekel téged is a dolog

keress meg, vagy üzenj a Facebookon!

Üzenj nekem E-mail-ben >>>

 

 

 

Találatok: 3

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny