A feltételezés a kudarc szülőanyja.

A feltételezés a kudarc szülőanyja.

 

Ez tanítják a katonáknak, a kommandósoknak, a kémeknek, és még magasabb szinteken is.

Szerintem is így van, mert csupán feltételezni dolgokat, olyanokat, amelyek még nem történtek meg, és előre véleményt alkotni, elfogadhatatlan.

 

Rám írt egy ismerősöm, hogy már megint mi a francot csinálok? Hogy képzelem én, hogy embereket verek át egy ilyen, biztosan gagyi étrend-kiegészítővel.

Biztos ez is csak olyan fos, mint rengeteg más agyonreklámozott sz@rság. Inkább foglalkozzak a Reikivel, mert ahhoz legalább értek.

 

Megkérdeztem tőle, hogy honnan szerezte ezt a különleges infót? Talán már próbálta is szedni, kipróbálni? A válasza NEM volt, de azért ő úgy gondolja.

A válaszom az volt, hogy te azt gondolsz amit akarsz, lehet véleményed is, milyen lángost ettél legutóbb, vagy melyik filmet nézted a moziban.

 

Éppen ezért, az ilyenek miatt nem veri nagydobra a cégünk az információt, mert nem a támadásoktól tart, mert nincs miért, egy engedélyezett OÉTI által bevizsgált termékkel.

A több tízezer ember által, naponta használt, étrend-kiegészítő pozitív hatása megkérdőjelezhetetlen, de még is csak azok kapnak bővebb infót, akik kérik.

 

A TV-ben agyonreklámozott, termékekért mész a patikába, hogy jobban tudj aludni, és a papírjára az van ráírva, hogy mellékhatásként álmatlanságot okozhat.

A mi termékeinknek is van mellékhatása. Minden nap leírom a tapasztalataimba. Nem mások tapasztalata a fontos nekem, hanem a sajátom.

Két éve fennálló folyamatos fájdalmaim múltak el, mert elkezdtem fogyasztani, és ilyen hihetetlen gyors hatást gyakorolt rám.

Hát ezért fényezem, mert van miért. Ezért szeretném ha minél többen megismernék és alkalmaznák. Segíteni pedig jó dolog!

Ha egy fos lenne, azt is leírnám, mert már megvettem 4 havi adagot, és eddig úgy érzem, azt kaptam a pénzemért, amit elvártam.

 

Ehhez utat mutattak a mások tapasztalatai. Az elmúlt 21 nap alatt pedig rájöttem, hogy azok a tudósok, akik ezen a cuccon dolgoztak és kísérleteztek, olyan terméket állítottak elő, amit még eddig senki!

 

Nem akarok senkit megbántani, de érdemes dolgozni magán még, az olyanoknak, mint az ismerősöm, aki “belelát a jövőbe”, és megmondja előre az okosat.

Amikor egy olyan kérdést tesz fel neked a barátod: – Szerinted mit mondana az a hölgy, ha odamennék és megkérdeznék ezt vagy azt tőle?

Mi lenne a válaszod? – Menj oda kérdezd meg, és megtudod!

Így van ez minden más dologgal, ahogy a termékkel is. Amikor veszel egy autót, azt is kipróbálod, még az újjal is elmész egy próbakörre.

Negatív tapasztalatokat még nem olvastam eddig, de ha léteznek, és eljutnak hozzám azokat is megosztom!

Ennyit a feltételezésről.

Amennyiben egyetértesz az olvasottakkal, megköszönöm ha megosztod. Akkor is oszd meg ha nem értesz egyet 🙂

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

Kapcsolat Facebook >>>

 

Üzenj nekem E-mail-ben >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Találatok: 70

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny