A “Cucc” kiegészítő és jótékony hatásai

Saját tapasztalataim a magas

vérnyomásról

 

magas vérnyomás

 

Amit most megosztok, csakis az én tapasztalataim!

 

Amikor tavaly, egy év fekvés után kezdett kialakulni az ödémám, elmentem a háziorvosomhoz mert éreztem nagy gáz van! Megvizsgált, megmérte a bokám feletti lábszáram átmérőjét, ami 2 cm-es eltérést mutatott a két lábam között.

Azután rákötött az EKG-ra, ami érthetetlen okokból olyan értékeket mutatott ( lehet valami feszültség ingadozás volt az épületben 🙂 ), hogy azonnal mentőt hívott. A doktornő jobban meg volt ijedve mint én! Mintha a férje váratlanul beadta volna a válókeresetet.

Bent a kórházban semmi különös bajom nem volt. Intravénásan kaptam vízhajtót és nem tudni milyen pirulákat. A 8. napon, reggel fél 6-kor lementem a kávéautomatához, ittam egy kávét, azután dohányoztam. Mire felértem a szobába a mankómmal ( lifttel ), a sorstársaim mondták, hogy keresett a prof.

Alig mondták el, már meg is jelent és azt kérdezte, hol csavarogtam, hogy mertem elmenni, mit képzelek én, amikor ő itt van? Csak pislogtam. Elmondtam neki, hogy hol voltam. Erre ő: – Ha maga képes arra, hogy lemenjen kávét inni és dohányozni, akkor én most haza is engedem. Hazajöttem a bajommal, ami semmit sem változott a 8 nap alatt.

Azután kimentem németbe, ahol 3 hét leforgása alatt, leengedtek belőlem egy nagy 50l-es hordónyi vizet, plusz még kaptam, egy füst alatt 5 db Stentet a szívkoszorú ereimbe.

Érdekes módon, ott kivizsgáltak, megszereltek, helyrehoztak úgy, hogy simán hazavezettem az autóval. Elmúlt a magas vérnyomásom és minden szövődménye lelapult, mint a támadni készülő Gepárd.

Szedtem a gyógyszereket amiket kaptam, rendesen, de kezdtem a hónapok alatt visszamenni oda, ahonnan elindultam. Jöttek vissza a kilók, izom, minden, az étvágyamat nem kihagyva. + mankó + fájdalomcsillapító hegyek. Kezdett dagadni a lábam stb. Akkor találkoztam a “Cuccal”.

Amikor szedtem a vérnyomáscsökkentőt, nem volt magas. Amikor nem vettem be, mindjárt 160 körül mutatott a kütyü. Na, erre ( is ) mondják faluhelyen, hogy tüzet ótani, moslékkal is lehet! A magas vérnyomás, fejfájások, itt-ott fájdalmak, mind-mind jelzések, hogy valahol a testedben nincs egyensúly. Beveszed a “moslékot” és azt hiszed el van minden intézve. Hát nincs!

Aki fikázza, és véleményt alkot a cuccról, az nem szedi! Aki szedi, mint én 53 napja, annak csak pozitív tapasztalása van. Ez több, mint egy “kiegészítő”! Nem egy átlagos fos, amiket agyonreklámoznak!

Én eldobtam az 53 nap alatt a mankómat, semmilyen gyógyszert nem szedek. A vérnyomásom rendben, a közérzetem is kitűnő. Nem kell a fájdalomcsillapító. Ha te azt gondolod, hogy csak a vérnyomásod magas egy kicsit, már benne vagy a pácban. Tudom magamról. Szokott csak úgy “titokban”, zsibbadni a kisujjad?

Amikor az orvos írja fel a receptet, hányan kérdezik meg tőle, mennyibe fog ez nekem kerülni? Megkérlek téged, ha te már kaptál receptet a dokitól, hogy megkérdezted e mennyibe kerül?

Vagy szó nélkül kiváltod, és csak utána mersz káromkodni, meg sajnáltatni magad? Szólj hozzá itt alul!

Köszönöm, én jól vagyok. Egyre jobban! Ma pl. megyek és levágom a füvet ha lesz kedvem, mert eddig mással vágattam. Próbáld meg mankóval tolni a fűnyírót!

Kattints ide ha magas a vérnyomásod >>>

Legyen szép, “moslékmentes” napod!

 

Ha írsz és kéred, megosztom veled az infót, amit tudok, amit alkalmazok.

érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 1

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny