A Cucc, én és a külföld

Sehol sem egyszerű

 

Kíváncsi voltam, és választ kaptam

 

A külföldi kemény munka, már nem nekem való. Turistaként bármikor, de mint munkavállaló, felejtős. Ezzel hamar szembesültem, de megpróbáltam mert nem hagyott nyugodni a gondolat.

Jó volt, mert végre két év után kiruccantam itthonról, ahol már minden bajom volt. A helytállásommal sem volt szerintem baj, kivéve a kitartásom az, ami hiányosságokkal küszködött. Főleg az első pár nap.

Két év lustálkodás az nagy idő. Februárban még mankóztam, májusban pedig dolgoztam keményen. A “cucc” mellé kénytelen voltam fájdalomcsillapítókat is szedni, hogy kibírjam a reggel 7-től, du 4-ig a gyűrődést.

Minden rosszban van valami jó, de ez fordítva is igaz. Belekóstoltam a régi életembe és rájöttem, már nem nekem való. Azt is tudom hová vezethet.

Hat napig nyomtam az ágyat, és átgondoltam, hogy valamit kezdtem kialakítani de félbehagytam. Csak azért, hogy bizonyítsak magamnak valamit, amire talán szükség volt, talán nem.

Akiket az utóbbi időben megismertem, és elkezdtünk egy zenekarban muzsikálni, számítottak rám, de amikor kellettem volna nekik nem tudtam segíteni. Onnan nem.

Fáj is egy kicsit-nagyon, de szerintem mindent helyre lehet állítani, ahogy egy rozoga viskót is, vagy egy felújítandó lakást. Aki internetes munkával foglalkozik, blogol, stb. és nincs neki olyanja, akkor amikor kellene, olyan, mint egy bálna óceán nélkül.

A munkahelyen volt net, viszont akkor dolgozni kellett. Ha nincs a “Cucc”, nem bírtam volna ki. Végül is egy medencetöréses balesetet szenvedtem, de a gyagyás elmém, dolgozni akart.

Megpróbáltam. Megy is. De inkább majd a következő életemben folytatom, ha úgy alakulnak a dolgok.

Legyen minden olvasómnak szép napja! Remélem akadnak még olyanok!

 

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

Ha téged is érdekel, lépj velem kapcsolatba az űrlap segítségével:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Találatok: 0

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny