A békák brekegnek, de a vadász figyel

Agyrémek a semmiből

tsunami

 

Akkor most kinek van igaza?

 

Már megírtam anno a blogomon, hogy bármi történik velem azt megosztom. Legyen az jó vagy rossz. Nem minden nap egyforma, ahogy a hónapok sem. Minden megtörténhet.

 

Van aki véka alá rejti és csak a jóról beszél. Hangosan üvölti mennyire pozitív, közben ott áll a saját szemétdombján. Sok ilyen embert ismertem, de már nincs velük kapcsolatom. Nem egy húron pendülünk.

Tudjátok mik azok a Lyridák? Azok a Lyra, vagyis a Lant csillagkép felől időnként megjelenő meteorok, meteoritok. Nem túl nagyok, de szép hullócsillagokká alakulnak a Föld légkörében. Tiszta időben egy nyári éjszakán érdemes kimenni a városból úgy, hogy a fények ne zavarjanak.

Dobsz egy hátast a fűben és nézegeted a csillagokat. Totál relax. Kitisztul az elméd, kimegy a sok marhaság. Jó dolog. Ha kihagyod, soha nem fogod megtudni milyen az.

Ugyan így van ez minden mással kapcsolatban. Szerezhetsz tudást könyvekből, amit mások írtak. Hivatkozhatsz rájuk, de az nem a te tapasztalásod. Más tollaival ékeskedsz.

Beszélhetsz a boszniai piramisokról, hogy emberek zarándokolnak oda, és ha bizonyos időt eltöltenek bent, gyógyultan távoznak. Legalább egy fél évig kutya bajuk nincs. Voltál már ott? Kipróbáltad? Igaz? Menj el és megtudod.

Beszélnek a cuccról is olyanok, akiknek a nyelőcsövében még soha nem volt egyetlen kapszula. De beszélnek, hogy befeketítsék és az ő üzletük menjen. Azoktól, akik használják ilyesmit nem hallasz. Akiket helyrehozott, nem ócsárolni fogják, hanem ajánlani. Ahogy én is.

Tízből kilenc és fél még nem ismeri, hát ezért kell róla beszélni. Ezért jártatom én is a szám, és nem fogom abbahagyni.

Az emberek szeretnek még meg nem történt dolgokról beszélni. Ezek félelemből fakadnak. Amikor meggyőződésből állítanak valamit. Ez is biztos valami átverés. Valakik jól járnak, a többiek nem.

Tudom, mert voltam már pár üzletben és mindenütt ez van. Csak a pénzedet szedik ki a zsebedből, aztán sehol semmi.

Szóval, a semmiről beszél és saját magának árt vele a legtöbbet, de nem veszi észre.

De vannak hál istennek mások is, akik kíváncsiak és akarják a saját élményt, a saját megtapasztalást. Első kézből. Na, az már valami.

Te melyik tábort erősíted?

Kattints ide és olvass más megközelítésből is róla>>>

 

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Találatok: 1

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny