22 hónap a pokolban, és utána

Beiskolázásom kezdete!

pokol

 

A Teremtő útjai kifürkészhetetlenek!

 

kisordogAmikor a balesetem történt, pont ma két éve, egy új élet kezdetét, egy életmód változtatás előszelét fújta a szemembe, amiért hálás vagyok! Ha nem így történik, akkor még mindig nem tudnám tiszteli és becsülni az egészséget,  úgy, mint azelőtt.

Nagyon kemény tanfolyamon vettem részt. A tét, az életem volt, ami már nem akármilyen dolog, még egy fogadásban sem. 22 hónapot dekkoltam egy katedrára bámulva, ahol a Sátán volt az előadó. Nagy tanításokat kaptam tőle, ez kétségtelen.

Azután február 21.-n, lecsúszott a nyelőcsövemben az első szem, a “Cuccból” és észrevettem a kénköves pokol mélyéről egy fény nyalábot. Elindultam afelé, miközben a Sátán őrjöngve tiltakozott. Mondtam neki: – Ordibálhatsz, torkon sz@rlak!

Pár nap múlva, éreztem meg a friss levegő illatát, ami szokatlanul jól esett! Felbátorodtam, mint egy szomjas kismadár, akinek a kezedből kínálod a vizet, és odaszáll és iszik, és egy addig ismeretlen dolgot tapasztal! Holnap lesz két hónapja ennek.

yoda-lukeAzóta, azon kaptam magam, hogy segítek másoknak, ahogy csak tudok. Nem mintha korábban ezt nem csináltam volna, de most teljesen más. Azelőtt nem csináltam olyat, hogy egy blogon azt a célt tűzöm ki, hogy világgá kürtöljem a saját dolgaimat.

Sőt, sokszor még magam előtt is eltitkoltam ezt-azt. Az ember képes megváltozni ha akarja, vagy rákényszerül úgy, mint én. Csak az igazat írom, megosztom. Aztán meghagyom mindenkinek azt, hogy azt gondolja róla, amit akar.

Azokkal, akik eddig, el is hitték azt, amit itt irkálok, vagy mondok, azóta kimondottan jó kapcsolatban vagyunk, és érzik is azt, amit én az első hetekben. Akik pedig nem hiszik, a kutyát nem érdekli!

Néhányan azt hiszik, hogy egy termékforgalmazó vagyok, aki ilyen furmányos módon akarja rájuk tukmálni a “cuccot”. A cégtől szoktam rendelni én is, amennyi kell. Ha kéri valaki, hogy kipróbálja, akkor is a cégtől rendelek neki.

Aki magának akar, annak küldök egy meghívót a klubba, beregisztrál és annyit rendel, amennyit akar. Persze, akkor már kedvezményesebben. Aki a közelben lakik eljön, és beszélgetünk, aki Kamcsatkán, vagy Fokvárosban él, azokkal marad az internetkommunikáció.

Nem csak azoknak szánom az írásaimat, akik hasonló cipőben járnak, mint amiben én voltam, hanem azoknak az “egészséges” ötveneseknek is, akiknek segíthet a cucc. A cucc Sukárkezelést ad, amit Győzike kapott, a Sugárkezelés pedig=Hirosima.

jin-jangDöntsd el te, melyik a jobb. Ha az orvos már felírja a sugárkezelést, kezdj el adakozni, ajándékozni a dolgaidat, mert nem lesz rájuk szükséged sokáig. Ha rendelsz a cuccból még időben, akkor kezdj el egy új jövőben és egy új életformában gondolkodni, ahogy én is.

 

Ezt bátran állítom. A kérdés örök: – Ki az akire hallgatsz?

Kellemes húsvéti ünnepeket!

 

Ha írsz és kéred, megosztom veled az infót, amit tudok.

érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Ha téged is érdekel, lépj velem kapcsolatba az űrlap segítségével:

Név
E-mail cím
Mobilszám
Üzenet

  

Találatok: 3

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny